Абе чакайте малко.Ако колата(169-ката) ще излиза през 2009та,немислите ли че вече е нормално да се знае как ще изглежда и каква платформа ще използва, от колкото тепърва да преговарят и да се чудят?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Alfa Romeo 169 с платформа от Mercedes E-Клас?
Collapse
X
-
xxx
да бе наистина би трябвало да са решени тия неща вече!ето 8Ц например се разработва от 2003 година и чак тая година я представиха,като се има предвид че са само има няма 1000 бройки. Тва си е доста време и работа за да успеят и то сериен автомобил да подготвят!Или мож би ще стане >>>> а 2010 >>> а 2012 ... както се е случвало вече1Alfa Romeo 164 2.0 TS '91
Comment
-
Смятам, че идеята да използват платформа на Мерцедес е добра. Все пак 169 би трябвало да бъде луксозен автомобил с динамичен характер. Според мен доста от автомобилите на Мерцедес превъзхождат Алфа даже и в това. Надявам се повечето критици на алфа даже да млъкнат като разберат това защото мерцедес поне има доста добър авторитет.Alfa 156 1.6 TS
Comment
-
Първоначално публикувано от stefan156Смятам, че идеята да използват платформа на Мерцедес е добра. Все пак 169 би трябвало да бъде луксозен автомобил с динамичен характер. Според мен доста от автомобилите на Мерцедес превъзхождат Алфа даже и в това. Надявам се повечето критици на алфа даже да млъкнат като разберат това защото мерцедес поне има доста добър авторитет.Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд
Comment
-
Аз съм твардо против такова решение,ама мене кой ли ме пита.
Вижте какво колеги аз лично карам Алфа защото мамка му не е като мерцедес,моделите на любимата ми марка винаги са се славели с добро управление и много добро поведение на пътя,карал съм 2 мерцефеса Е и Ц класа,повярвайте това са тромави автомобили с прекалено според мен усложнена конструкция-чичовска рабатаMitsubishi Outlander 2.2 4х4 от 12г. -"reliably" now
Alfa Romeo 1.9 JTDm от 10г. -"bellissima" - now
Alfa Romeo 1.9 JTD от 00г. -"my heart"- ex
Fiat Ritmo 1.5 Super от 82г. -"first love"- ex
Comment
-
Спокойно там преговорите пропаднаха.
Сега нещата най-вероятно ще станат с ТАТА моторс, с които ФИАТ има много обвързаност.....или по-точно казано.
Ягуар е вече собтвеност на Тата със съдействието на Фиат. Фиат ще имат достъп до платформите на новите Ягуари, които са правени за задно предаване.
Така, че най-вероятно новата 169 ще е базирана на платформа на Ягуар, въпреки че имаше снимки на нова голяма Алфа готова!!! Хваната пред единия от тестовите центрове в Испания, през който минава всяка кола преди да бъде пусната за продажба в Европа.sigpic
Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
" Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
"Seat Leon TDI champion WTCC 2008"
Comment
-
Първоначално публикувано от KGBСпокойно там преговорите пропаднаха.
Сега нещата най-вероятно ще станат с ТАТА моторс, с които ФИАТ има много обвързаност.....или по-точно казано.
Ягуар е вече собтвеност на Тата със съдействието на Фиат. Фиат ще имат достъп до платформите на новите Ягуари, които са правени за задно предаване.
Така, че най-вероятно новата 169 ще е базирана на платформа на Ягуар, въпреки че имаше снимки на нова голяма Алфа готова!!! Хваната пред единия от тестовите центрове в Испания, през който минава всяка кола преди да бъде пусната за продажба в Европа.Lexus IS200
Comment
-
Първоначално публикувано от Mind_ControlПървоначално публикувано от KGBСпокойно там преговорите пропаднаха.
Така, че най-вероятно новата 169 ще е базирана на платформа на Ягуар, въпреки че имаше снимки на нова голяма Алфа готова!!! Хваната пред единия от тестовите центрове в Испания, през който минава всяка кола преди да бъде пусната за продажба в Европа.98` Alfa Romeo 145 1.4i 16V Twin Spark 103 mad italian horses...
Comment
-
Първоначално публикувано от Mind_ControlПървоначално публикувано от KGBСпокойно там преговорите пропаднаха.
Така, че най-вероятно новата 169 ще е базирана на платформа на Ягуар, въпреки че имаше снимки на нова голяма Алфа готова!!! Хваната пред единия от тестовите центрове в Испания, през който минава всяка кола преди да бъде пусната за продажба в Европа.
или
http://4wheelsblog.com/spy-photos/alfa- ... spy-photosAlfa 145 1.3, 75 TS, 166 2.4 mjet
Comment
-
Първоначално публикувано от JJJПървоначално публикувано от Mind_ControlПървоначално публикувано от KGBСпокойно там преговорите пропаднаха.
Така, че най-вероятно новата 169 ще е базирана на платформа на Ягуар, въпреки че имаше снимки на нова голяма Алфа готова!!! Хваната пред единия от тестовите центрове в Испания, през който минава всяка кола преди да бъде пусната за продажба в Европа.
или
http://4wheelsblog.com/spy-photos/alfa- ... spy-photosLexus IS200
Comment
Comment